Wat te verwachten bij het huren van een jetski

Het huren van een jetski is een van de meest populaire activiteiten voor toeristen hier in Jupiter, Florida, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Tussen de spanning die je zult voelen en de schoonheid die je zult ervaren, zul je na je eerste rit verslaafd zijn aan jetski’s! Als het echter je eerste keer is, ben je misschien een beetje nerveus en weet je niet precies wat je kunt verwachten als je op een jetski rijdt. Maak je geen zorgen! Bij Beach Water Sports houden we ervan om beginners op te leiden en ze verliefd te zien worden op de sport! Hier zijn slechts een paar tips om u op weg te helpen.

Wees veilig

Elke keer dat u het water op gaat, moet veiligheid de eerste prioriteit zijn. Je moet altijd een zwemvest dragen, hoe ervaren zwemmer je ook bent. Ongelukken gebeuren en het is belangrijk om voorbereid te zijn! Een bewusteloos persoon kan immers niet zwemmen. Zorg er bovendien voor dat u de noodstopclip begrijpt. De clip bevestigt je aan de motor, dus als je eraf valt, wordt de motor onmiddellijk uitgeschakeld, zodat jij en anderen veilig zijn.

Blijf in controle

Zodra u het water op gaat, houdt u uw handen stevig op de handvatten om de jetski onder controle te houden. Begin langzaam en vermijd te dicht bij andere jetski’s of boten te komen. Probeer bij het draaien ook uw evenwicht te bewaren en draai niet te scherp of te snel. Houd er rekening mee dat als je versnelt, de neus van de jetski uit het water komt – geniet van de rit!

Zet je schrap

Ten slotte, als je vaardigheidsniveau verbetert en je sneller door de golven begint te bewegen, zal je jetski over de golven springen. Terwijl je de jetski de lucht in voelt gaan, til je jezelf een paar centimeter van de stoel om de impact te minimaliseren als je weer naar beneden komt. U zult genieten van een spannende en comfortabele rit!

Als u nog vragen heeft of wilt reserveren, neem dan vandaag nog contact met ons op via: (561) 745-6900 in Jupiter, FL, of (772) 225-2000 voor onze Stuart, FL, locatie. Beach Water Sports is hier voor al uw behoeften op het gebied van paddleboards, jetski’s, kajaks en boten in de omgeving van West Palm Beach.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Zwementie.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart