3 items voor succesvol paddleboarden

Het valt niet te ontkennen, stand-up paddleboarden is een sensatie geworden onder alle leeftijden van waterliefhebbers. Het is een geweldige training, een geweldige manier om tijd op het water door te brengen en heeft tal van onverwachte voordelen voor lichaam en geest. Als je op je volgende reis naar West Palm Beach wilt gaan paddleboarden, vergeet dan niet deze drie items die je vrienden van Beach Water Sports hebben meegebracht.

1. Het Paddle Board en Paddle

Je zult het moeilijk hebben om te paddleboarden zonder het paddleboard en de peddel! Als je er een huurt bij Beach Water Sports, krijg je een betaalbaar board dat goed is onderhouden door ons vriendelijke personeel. We hebben ook een verhuurspecialist voor paddleboards in dienst om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u het juiste paddleboard voor uw excursie huurt. We bieden u niet alleen nieuwe, hoogwaardige apparatuur, we nemen ook de tijd om u de basisprincipes van het manoeuvreren te laten zien.

2. Bescherming tegen de zon

Als u hier in West Palm Beach op vakantie bent, moet u er rekening mee houden dat de zon hier waarschijnlijk intenser is dan thuis. Dus voordat je op je paddleboard-excursie gaat, moet je ervoor zorgen dat je je kleedt met de elementen in gedachten. Overweeg een zwemshirt met lange mouwen over je gewone zwempak, een zonnebril en een slappe hoed voor extra bescherming tegen de zon, en vergeet niet om zonnebrandcrème te dragen! Niets verpest een vakantie sneller dan een zonnebrand!

3. Reddingsvest

Het dragen van een reddingsvest is misschien niet het meest comfortabel, maar het is zeker noodzakelijk. Als je voor het eerst een paddleboarder bent, is de kans groot dat je op een gegeven moment in het water belandt, dus zorg ervoor dat je veilig bent. Zelfs geweldige zwemmers kunnen zich af en toe in gevaarlijke situaties bevinden, dus zorg ervoor dat u de slimme keuze maakt.

Bij Beach Water Sports hebben we alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat je een succesvolle paddle-boarding-ervaring hebt. Naast onze stand-up paddleboard-verhuur, bieden we ook een verscheidenheid aan: boten te huur van onze Stuart, FL, en Jupiter, FL, locaties. Neem contact op vandaag bij (561) 745-6900 (Jupiter) of (772) 225-2000 (Stuart).

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Zwementie.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart